Privélessen voor stem, accent en spreken in het openbaar in het Engels online via Skype

Privélessen voor stem, accent en spreken in het openbaar in het Engels online via Skype en WhatsApp-videogesprek. Professionele gespecialiseerde cursussen voor bedrijven, freelancers, individuen voor accentvermindering in het Engels, spreken in het openbaar, presentaties geven, online vergaderingen, conferenties, plankenkoorts, zenuwen, ademhaling, zelfvertrouwen spreken, een sollicitatiegesprek in het Engels voorbereiden, jobaanbieding, auditie casting van acteur, regisseur / regisseur van castings, coaching van acteurs actrices voor film, televisie, reclameproductiebedrijf.

Engelse fonetieklessen, uitspraak, accentverbetering in het Engels.

Workshop spreken in het openbaar, presentatie, toespraak, vergaderingen in het Engels via teleconferentie Skype Zoom Google voor managers, advocaten etc. Met Edward Olive, een geboren Britse coach, voormalig advocaat, voormalig hoogleraar rechten en professionele acteur, presentator en presentator.

Whatsapp: 0034 605610767


Email: edwardolive@hotmail.com


Website: http://www.edwardolive.biz/

Clases de inglés jurídico para abogados en Madrid y por Skype. Edward Olive profesor nativo británico y ex abogado inglés. http://www.edwardolive.biz/ edwardolive@hotmail.com 605610767



Comentarios

Entradas populares